Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731353367

Amistoso (Int., RC) 731353367 Información oficial sobre el partido 731353367 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Barceloneta Alineación oficial del equipo 'Barceloneta ' en el partido 3 - 1 FC Šiška Alineación oficial del equipo 'FC Šiška' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Barceloneta Alineación oficial del equipo 'Barceloneta ' en el partido 1 - 0 FC Šiška Alineación oficial del equipo 'FC Šiška' en el partido
Tiene suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barceloneta

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 16 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 16 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Imre Filinger va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 207 Minuto 83 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Lisard Bufalà va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de BcnetaKats Sergi Compte va intentar enganyar Armand Bejko amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 0 - 0.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de BcnetaKats Lisard Bufalà no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Armand Bejko es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Gustau Paytuvi va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Constantin Heleven de BcnetaKats va executar el tir amb una gran tècnica posant el 3 - 1 al marcador.

FC Šiška

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Šiška va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jože Janževec, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Šiška va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jože Janževec va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): Šiška van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 80, però el xut de Jože Janževec des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 84 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jože Janževec, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Šiška van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jack Jacob va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 240 Minuto 102 (Ocasión de contra de falta): Šiška va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Wiktor Podkowiak va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jack Jacob de Šiška va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tomasz Mamak de Šiška va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 92 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zvonko Celarc de Šiška la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Žan Luka Volaušek anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 0 - 1 per a Šiška.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Šiška Tal Korbar, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Gustau Paytuvi. El marcador continuava 1 - 1.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Karol Koštrun de Šiška anava molt fort i col·locat però Gustau Paytuvi no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 1.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Šiška, Zvonko Celarc, col·locà la pilota just a les mans d'en Gustau Paytuvi. El marcador: 3 - 1.