Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731350455

Amistoso (Int.) 731350455 Información oficial sobre el partido 731350455 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Plasport FC Alineación oficial del equipo 'Plasport FC' en el partido 1 - 4 OrdaBalorda Alineación oficial del equipo 'OrdaBalorda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Plasport FC Alineación oficial del equipo 'Plasport FC' en el partido 2 - 1 OrdaBalorda Alineación oficial del equipo 'OrdaBalorda' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,0 % 0,5 % 9,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Plasport FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60, Mateusz Dziwulski es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Plasport Juan Canaves quasi va assolir l'empat al minut 34 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Liborio Trombetti va estar a punt de marcar al minut 63 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 201 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, José Antonio Orduña va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Miika Hämäläinen va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 90 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José Antonio Orduña de Plasport es va guanyar la targeta groga merescudament.

OrdaBalorda

Goles Goles

  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Orda va ser finalitzada des de l'esquerra per Arnaldo Giaccari al minut 23. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 141 Minuto 35 (Gol de contra por el centro): Orda sabia com jugar al contraatac, i al minut 35, Arnaldo Giaccari va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 2.
  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): Orda va aconseguir el 1 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jussa Viberg, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Mino Rosi que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 66 de partit va donar a Orda l'avantatge per 1 - 4. Florian Bac en va ser l'anotador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Florian Bac de Orda amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.