Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731350162

Amistoso (Int.) 731350162 Información oficial sobre el partido 731350162 en Hattrick

15.05.2024 10:00:00

FC Popești-Leordeni Alineación oficial del equipo 'FC Popești-Leordeni' en el partido 5 - 1 Cyrus Team Alineación oficial del equipo 'Cyrus Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Popești-Leordeni Alineación oficial del equipo 'FC Popești-Leordeni' en el partido 1 - 1 Cyrus Team Alineación oficial del equipo 'Cyrus Team' en el partido
Tiene mucha potra 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,8 % 3,3 % 78,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Popești-Leordeni

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Popeștenii prenia la batuta de l'encontre al minut 36, quan en Eric Hertrampf va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 43 gràcies a la jugada de Ioan Neagu, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Niculae Băzăvan, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Popeștenii va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ioan Neagu des de dins de l'àrea.
  • 115 Minuto 86 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Dan Neicu era molt més ràpid que el defensa Juan Carlos Terrona Benjumea. Al minut 86, el jugador de Popeștenii va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 5 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eric Hertrampf de Popeștenii es va guanyar la targeta groga merescudament.

Cyrus Team

Goles Goles

  • 164 Minuto 40 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Cyrus al minut 40. Ignacio Garrido Hervás va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Cyrus va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mihai Artean va desviar el xut final de Rafael Pío després d'una sèrie de rebots i molta confusió.