Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731350161

Amistoso (Int., RC) 731350161 Información oficial sobre el partido 731350161 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

quatre moixos futbol club Alineación oficial del equipo 'quatre moixos futbol club' en el partido 4 - 1 Boden Wienern Alineación oficial del equipo 'Boden Wienern' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
quatre moixos futbol club Alineación oficial del equipo 'quatre moixos futbol club' en el partido 7 - 0 Boden Wienern Alineación oficial del equipo 'Boden Wienern' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

quatre moixos futbol club

Goles Goles

  • 111 Minuto 27 (Gol por el centro): Passat el minut 27 de joc, Paolo Parmentola facilitava les coses al moixos amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jesús Enrique Plana ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, moixos es posava per davant 2 a 1.
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49, moixos va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ernir Helgason, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Sergio Romero Hernández es va introduir dins la defensa central al minut 75, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): moixos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jesús Enrique Plana en un 1 contra 1 amb el porter Klemens Zeilinger, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51, Ernir Helgason gairebé va marcar per a moixos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Ernir Helgason una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 62, però una magnífica aturada de Klemens Zeilinger va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 91 quan Alberto Ventura Rodríguez de moixos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Boden Wienern

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 2, el Wienern va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Markus Krämer, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Peter Pichlmann de Wienern va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.