Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731350153

Amistoso (Int., RC) 731350153 Información oficial sobre el partido 731350153 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Real Ciudad de Murcia Alineación oficial del equipo 'Real Ciudad de Murcia' en el partido 7 - 4 KILLER-Maschine Alineación oficial del equipo 'KILLER-Maschine' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Real Ciudad de Murcia Alineación oficial del equipo 'Real Ciudad de Murcia' en el partido 4 - 2 KILLER-Maschine Alineación oficial del equipo 'KILLER-Maschine' en el partido
Tiene bastante suerte 4.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,0 % 5,1 % 19,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Ciudad de Murcia

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Ciudad va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 26 Eusebio Palla va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 112 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65, Maurice de Jager va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.
  • 112 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Ciudad s'esgargamellaven dempeus per esperonar Lizardo Uskamayta que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 80 i suposava l'empat a 3 per als locals.
  • 122 Minuto 94 (Gol por la izquierda): Ciudad prenia la batuta de l'encontre al minut 94, quan en Freddie Lynam va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 4 - 3 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): En Eusebio Palla va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 62, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 231 Minuto 95 (Ocasión por el centro): Kerison Sangirardi una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 95, però una magnífica aturada de Schwerthelm Schall va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adrián Arzadegos de Ciudad es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Ciudad Eusebio Palla no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Schwerthelm Schall es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Ciudad, Kerison Sangirardi, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Ciudad, Víctor Viamonte-Navarra, col·locà la pilota just a les mans d'en Schwerthelm Schall. El marcador: 6 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Raimundo Cociña de Ciudad, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Schwerthelm Schall en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 4.

KILLER-Maschine

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 en Luca Venneri va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 115 Minuto 53 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Nepomuk Thon era molt més ràpid que el defensa Sergio Bernardos. Al minut 53, el jugador de KILLER-Maschine va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 2.
  • 173 Minuto 70 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 70, quan Ivan Krústanov va posar els visitants KILLER-Maschine per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.
  • 164 Minuto 105 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de KILLER-Maschine al minut 105. Javakh Pharneishvili va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 4 - 4

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de KILLER-Maschine la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Ðorđe Gajić quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Raimundo Cociña, però la pilota va topar amb el travesser.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Schwerthelm Schall de KILLER-Maschine va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 4.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de KILLER-Maschine Matthias Fischer, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Raimundo Cociña. El marcador continuava 6 - 4.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Roland Heftig va xutar fora per a KILLER-Maschine, el marcador es va quedar igual: 6 - 4, ja es veia a venir!