Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731349782

Amistoso (Int., RC) 731349782 Información oficial sobre el partido 731349782 en Hattrick

15.05.2024 14:45:00

Camacho United Forever Alineación oficial del equipo 'Camacho United Forever' en el partido 0 - 3 Sparta Kópavogur Alineación oficial del equipo 'Sparta Kópavogur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Camacho United Forever Alineación oficial del equipo 'Camacho United Forever' en el partido 0 - 1 Sparta Kópavogur Alineación oficial del equipo 'Sparta Kópavogur' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Camacho United Forever

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 3, un contraatac del Camacho no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Dominique Vítor perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 237 Minuto 12 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Charly Poos va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Dominique Vítor va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): Camacho van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 57, però Gil Breithoff va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 237 Minuto 101 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Abel Santos va fer una magnífica centrada, però la rematada de Luc Bock va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Sparta Kópavogur

Goles Goles

  • 171 Minuto 106 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 106, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Salva Sáiz es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 115 (Gol por la izquierda): Al minut 115, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Salva Sáiz va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 117 (Gol por el centro): Al minut 117, Salva Sáiz va augmentar l'avantatge de Kópavogur a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Jón Jóelsson va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Fern Felten, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Salva Sáiz de Kópavogur, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 41, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Hilmar Akselsen que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Camacho. La jugada d'estratègia del Kópavogur per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Flóki Hjaltason va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Kópavogur va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Fern Felten va desviar el xut final de Piero Veca després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Nick Ingerslev ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Jón Jóelsson de Kópavogur va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.