Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731347349

Amistoso (Int.) 731347349 Información oficial sobre el partido 731347349 en Hattrick

15.05.2024 17:55:00

Maccabi Bydgoszcz Alineación oficial del equipo 'Maccabi Bydgoszcz' en el partido 2 - 5 FC Gonzesses Alineación oficial del equipo 'FC Gonzesses' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Maccabi Bydgoszcz Alineación oficial del equipo 'Maccabi Bydgoszcz' en el partido 1 - 4 FC Gonzesses Alineación oficial del equipo 'FC Gonzesses' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maccabi Bydgoszcz

Goles Goles

  • 112 Minuto 19 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Walter Tanini va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 19.
  • 142 Minuto 28 (Gol de contra por la izquierda): Kareem Hedar va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 2 per a Maccabi.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Roman Skalski va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Kareem Hedar va fer una magnífica centrada, però la rematada de Zbigniew Tchórzewski va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 203 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): En Walter Tanini no oblidarà el que li va passar durant el minut 51. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 237 Minuto 79 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Kareem Hedar va fer al minut 79 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Walter Tanini, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Håkon Myrkaskog de Maccabi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Gonzesses

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Robert Marco von der Lieth va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): Amb 25 minuts jugats, Frédéric Kern de Gonzesses va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): Gonzesses agafava avantatge al minut 37 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Carlos Hamblin amb mestria.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jin-Gui Park va augmentar l'avantatge de Gonzesses a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Frédéric Kern, que va ser qui va marcar 2 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Nino Grambauer, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 26 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Gonzesses va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58, el Gonzesses va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Orhun Akeda s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Després de 61 minuts, Orhun Akeda va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Victor Shackleton va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Orhun Akeda. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Frédéric Kern.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Orhun Akeda de Gonzesses va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.