Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731339495

Amistoso (Int.) 731339495 Información oficial sobre el partido 731339495 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Los Ases-Málaga Alineación oficial del equipo 'Los Ases-Málaga' en el partido 1 - 3 Ertüchtigungskollektiv Welke Wampe Alineación oficial del equipo 'Ertüchtigungskollektiv Welke Wampe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Los Ases-Málaga Alineación oficial del equipo 'Los Ases-Málaga' en el partido 1 - 6 Ertüchtigungskollektiv Welke Wampe Alineación oficial del equipo 'Ertüchtigungskollektiv Welke Wampe' en el partido
Tiene un resultado normal 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Ases-Málaga

Goles Goles

  • 108 Minuto 48 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Kitwana Wanjiru encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Pablo Vasto només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ases-Málaga va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Einer Koch va sortir per sobre el travesser.
  • 235 Minuto 68 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Einer Koch, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ases-Málaga va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Serafín Vega Olmos, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 202 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Ases-Málaga va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 87 que Ger Decat no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Ertüchtigungskollektiv Welke Wampe

Goles Goles

  • 170 Minuto 27 (Gol de falta): Wampe va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Kevin Wolkenhaar.
  • 173 Minuto 64 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 64, quan Kevin Wolkenhaar va posar els visitants Wampe per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 82 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Wampe. A fi d'aconseguir el 1 - 3, van tocar-la en curt per tal que Aleksa Grätscher xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 20 (Ocasión de falta): Kevin Wolkenhaar va xutar magistralment una falta al minut 20 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): 展 (Zhan) 综新 (Zongxin) de Wampe va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 30 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Mael Jeanneret. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 de partit, Reinhart Wolkenhaar va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 284 Minuto 85 (Ocasión de penalti): Kevin Wolkenhaar de Wampe va fallar un penal al minut 85. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.