Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731338241

Amistoso 731338241 Información oficial sobre el partido 731338241 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

La Biznaga,C.F. Alineación oficial del equipo 'La Biznaga,C.F.' en el partido 3 - 4 ninjas ruidosos efese Alineación oficial del equipo 'ninjas ruidosos efese' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
La Biznaga,C.F. Alineación oficial del equipo 'La Biznaga,C.F.' en el partido 3 - 2 ninjas ruidosos efese Alineación oficial del equipo 'ninjas ruidosos efese' en el partido
Tiene un resultado normal 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,2 % 21,5 % 26,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Biznaga,C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Mitchel Amerson va donar a Biznaga,C.F. un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 104 Minuto 62 (Gol de penalti): Biznaga,C.F. aconseguia el 2 - 3 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Moisés Fernández Muras al cantó inferior dret de la porteria rival.
  • 103 Minuto 74 (Gol por la derecha): Passava el minut 74 del matx, quan l'atent Francisco Toro va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 3 - 4, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Wolfgang Goldacker va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Biznaga,C.F. se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22, Errol Barrett gairebé va marcar per a Biznaga,C.F. des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 212 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Biznaga,C.F. Wilhelm Bernholz quasi va assolir l'empat al minut 65 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 202 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Biznaga,C.F. va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 73 que Olivér Kőteleky no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Wolfgang Goldacker de Biznaga,C.F. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

ninjas ruidosos efese

Goles Goles

  • 140 Minuto 23 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de ruidosos el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Epifanio Celanova va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): ruidosos agafava avantatge al minut 25 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Marcel Weider amb mestria.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61, Eduardo Vela va augmentar l'avantatge de ruidosos a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 186 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 2 - 4 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del ruidosos. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Luis Calbijo va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 6 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Anacleto Olives va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en José Manuel de Prada el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, José Fuentes Ros de ruidosos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.