Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731335511

Amistoso 731335511 Información oficial sobre el partido 731335511 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Soccer Barrio F.C Alineación oficial del equipo 'Soccer Barrio F.C' en el partido 1 - 2 SCR Penya Deportiva Alineación oficial del equipo 'SCR Penya Deportiva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Soccer Barrio F.C Alineación oficial del equipo 'Soccer Barrio F.C' en el partido 0 - 7 SCR Penya Deportiva Alineación oficial del equipo 'SCR Penya Deportiva' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Soccer Barrio F.C

Goles Goles

  • 105 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Joseph Craft rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Jaideep Shilarkar, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Soccer, l'equip va recuperar la pilota al minut 6 i va contraatacar. En Santiago Mayor va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 211 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90 el Soccer va posar setge sobre la defensa central visitant però en Jaideep Shilarkar no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eduard Masqué.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Luigi Mengoli de Soccer va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

SCR Penya Deportiva

Goles Goles

  • 162 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Markus Wünsch va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 56.
  • 118 Minuto 59 (Gol evento especial córner peinado): En Olli Laatinen entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Deportiva, un peu providencial d'en Sílvio Damiani va situar el 1-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Deportiva va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 5, quan Olli Laatinen va quedar-se sol davant el porter Bosco Regan, però aquest va poder aturar el xut.
  • 274 Minuto 11 (Ocasión de penalti): Al minut 11, Renan Poignard de Deportiva va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12, un refús desafortunat de Bosco Regan, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Manuel José Tacuba no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 264 Minuto 22 (Ocasión de penalti): Una aturada espectacular d'en Bosco Regan en un penal llençat per en Renan Poignard va permetre mantenir l'avantatge del seu equip al marcador.
  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Olli Laatinen quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Joaquín Gordoa al minut 65, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Joaquín Gordoa quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Bosco Regan, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Olli Laatinen després de 80 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Bosco Regan va poder desviar-lo a córner.