Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731332929

Amistoso 731332929 Información oficial sobre el partido 731332929 en Hattrick

08.05.2024 17:50:00

U2Poland Alineación oficial del equipo 'U2Poland' en el partido 4 - 2 Pela Hela Alineación oficial del equipo 'Pela Hela' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
U2Poland Alineación oficial del equipo 'U2Poland' en el partido 8 - 0 Pela Hela Alineación oficial del equipo 'Pela Hela' en el partido
Es un cenizo 7.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U2Poland

Goles Goles

  • 142 Minuto 63 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Andrzej Stasiuk de U2Poland va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.
  • 111 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76, Amadeusz Wojszczyk va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 122 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a U2Poland va ser Przemysław Bodak.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Mariusz Roguszczak va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16, Przemysław Bodak arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): En Przemysław Bodak va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 22, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 202 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al 35, Mariusz Roguszczak hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Florian Romaniec. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El jugador local Wincenty Przybyła per poc que no incrementa el marcador al minut 78. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Florian Romaniec va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Bogumił Molik gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Florian Romaniec va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andrzej Stasiuk de U2Poland va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Pela Hela

Goles Goles

  • 116 Minuto 19 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Armando Zúñiga sempre és una garantia. Al minut 19, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Tomasz Filec marcar el 0 - 1 per al Pela.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Bronisław Sieracki va augmentar l'avantatge de Pela a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Armando Zúñiga va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Paweł Ochmann va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Łukasz Czarnecki quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Paweł Ochmann, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joachim Szala.