Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731329417

Amistoso (Int.) 731329417 Información oficial sobre el partido 731329417 en Hattrick

08.05.2024 13:30:00

bouillon van de bomma Alineación oficial del equipo 'bouillon van de bomma' en el partido 7 - 0 Santinos Futebol Clube Alineación oficial del equipo 'Santinos Futebol Clube' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
bouillon van de bomma Alineación oficial del equipo 'bouillon van de bomma' en el partido 6 - 0 Santinos Futebol Clube Alineación oficial del equipo 'Santinos Futebol Clube' en el partido
Tiene un poco de suerte 6.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bouillon van de bomma

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): bouillon s'avançava al marcador al minut 6, després d'un rebot que va caçar en Paval Hryn' per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 20 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de bouillon va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alf Rushfeldt progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): En Caetano Zaldívar va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Alf Rushfeldt, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a bouillon.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Alf Rushfeldt va incrementar l'avantatge de bouillon amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): bouillon va aconseguir el 6 - 0 quan Kazım Ömer va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): bouillon va obtenir un penal al minut 89, que va llançar a la perfecció Kazım Ömer. 7 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alf Rushfeldt. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Jimmy De Bremaecker, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 207 Minuto 76 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): bouillon va ser a punt de marcar al minut 76, quan el seu jugador Aste Pettersson va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Santinos Futebol Clube