Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731329264

Amistoso (Int., RC) 731329264 Información oficial sobre el partido 731329264 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

La Roda F.C Alineación oficial del equipo 'La Roda F.C' en el partido 4 - 0 Freizeit Nobodies I. Alineación oficial del equipo 'Freizeit Nobodies I.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
La Roda F.C Alineación oficial del equipo 'La Roda F.C' en el partido 4 - 0 Freizeit Nobodies I. Alineación oficial del equipo 'Freizeit Nobodies I.' en el partido
Tiene un resultado normal 4.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Roda F.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 53 (Gol evento especial córner peinado): Roda va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què 方 (Fang) 靖昆 (Jingkun), després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Omer Piplica que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): En Bruce Winkowski va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): En Pedro Rosa Rodrigues de Roda va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Cyprien Coquet va incrementar l'avantatge de Roda amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): En Virginio Rovitti va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9, Pedro Rosa Rodrigues arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Roda va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Omer Piplica va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jenthe Marinus.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Roda va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 16 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Omer Piplica ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 20 per blocar una centrada d'en Gabriel Schatz va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Roda.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): En 方 (Fang) 靖昆 (Jingkun) es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): En Giorgio Venuto, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Freizeit Nobodies I.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 3 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Raimund Plehwe de Freizeit va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Philipp Wolfgang Hau que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): En Raimund Plehwe va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Freizeit va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Heimo Röhrl va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Heimo Röhrl de Freizeit es va guanyar la targeta groga merescudament.