Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731329206

Amistoso 731329206 Información oficial sobre el partido 731329206 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

OR-UIS Alineación oficial del equipo 'OR-UIS' en el partido 7 - 2 Valentruski cf Alineación oficial del equipo 'Valentruski cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
OR-UIS Alineación oficial del equipo 'OR-UIS' en el partido 9 - 1 Valentruski cf Alineación oficial del equipo 'Valentruski cf' en el partido
Tiene mala suerte 9.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OR-UIS

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Al minut 5 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a OR-UIS va ser Rocky Torfs.
  • 130 Minuto 20 (Gol de falta): Al minut 20 en Abderrazzaq Tahiri va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): OR-UIS va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Adrian Chylicki va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 105 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Marcell Török rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Albert Creixems, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 4 - 0 a l'estadi!
  • 105 Minuto 42 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Albert Creixems va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Abderrazzaq Tahiri va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. OR-UIS posava el marcador 5 a 0.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alberto Cana Galindo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 6 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 90 minuts, el tirador de faltes del OR-UIS va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Marcell Török, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 7 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ángel Navarrete va estar a punt de sentenciar el partit al minut 65, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Valentruski cf

Goles Goles

  • 151 Minuto 56 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 56 del partit, anotant el 5 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar José Félix Grimosachs.
  • 151 Minuto 67 (Gol por el centro): Valentruski van mostrar una bona compenetració quan al minut 67 van reduir diferències a 5 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Carlos Mario Romero va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Mirko Prechtl va marcar al minut 3 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 251 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 39, quan un error defensiu va deixar Roger Hasler completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.