Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731329110

Amistoso (Int., RC) 731329110 Información oficial sobre el partido 731329110 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Unión Criptanense Alineación oficial del equipo 'Unión Criptanense' en el partido 4 - 6 Dynabrott FK Alineación oficial del equipo 'Dynabrott FK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Unión Criptanense Alineación oficial del equipo 'Unión Criptanense' en el partido 1 - 4 Dynabrott FK Alineación oficial del equipo 'Dynabrott FK' en el partido
Tiene bastante suerte 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,1 % 0,2 % 94,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unión Criptanense

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Corria el minut 24 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Tim Olaf Bachrata, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 137 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Garshasp Haji Ashrafi va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 34 de joc. Carlos Añoveros es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 112 Minuto 102 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del la Unión s'esgargamellaven dempeus per esperonar Azan Yoosuf que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 102 i suposava l'empat a 3 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Passaven 65 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Rickert van Esschoten va rematar alt.
  • 222 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): la Unión va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 92 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Azan Yoosuf ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Danilo Sanabria.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de la Unión, Garshasp Haji Ashrafi, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Carlos Añoveros de la Unión va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Marcos Carantoña va xutar fora per a la Unión, el marcador es va quedar igual: 4 - 5, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de la Unión Joel Trainer va intentar enganyar Johan Drakholt amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 6.

Dynabrott FK

Goles Goles

  • 116 Minuto 32 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Badr Labib sempre és una garantia. Al minut 32, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Halvard Olofsson marcar el 1 - 1 per al Dynabrott.
  • 162 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Badr Labib, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 73.
  • 173 Minuto 93 (Gol por la derecha): El jugador de Dynabrott Patrik Österskog va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 93 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Halvard Olofsson al minut 35 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Lilleman Persson per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 71, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Johan Drakholt anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Dynabrott.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Bjarne Stålstål va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 5.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Dynabrott Halvard Olofsson no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Joel Trainer es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 6.