Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731327159

Amistoso (Int.) 731327159 Información oficial sobre el partido 731327159 en Hattrick

08.05.2024 17:55:00

Gungun Oława Alineación oficial del equipo 'Gungun Oława' en el partido 7 - 0 alberto balompié Alineación oficial del equipo 'alberto balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Gungun Oława Alineación oficial del equipo 'Gungun Oława' en el partido 9 - 0 alberto balompié Alineación oficial del equipo 'alberto balompié' en el partido
Tiene mala suerte 8.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gungun Oława

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 12 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Gungun. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Hércules Amorim xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Hércules Amorim va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): Gungun va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Romuald Rygał va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Gungun va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Adrian Lewis progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ants Muna es va introduir dins la defensa central al minut 82, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Ants Muna va incrementar l'avantatge de Gungun amb el 6 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90, Gungun va aconseguir el 7 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Adrian Lewis, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 27 (Ocasión de falta): Edward Kiliński va sorprendre Daniel Alberto Sanches amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El jugador local Hércules Amorim per poc que no incrementa el marcador al minut 49. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Guillermo Iruela va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 230 Minuto 78 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 78 podia haver acabat en gol, però Guillermo Iruela va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Edward Kiliński de Gungun va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75 de partit, Edward Kiliński de Gungun va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ernest Nesteruk.

alberto balompié

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Pelentaro Farkas ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Dragoş Coşeru va fer al minut 81 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Roope Määttä, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.