Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731325668

Amistoso 731325668 Información oficial sobre el partido 731325668 en Hattrick

08.05.2024 17:50:00

Lukavia Alineación oficial del equipo 'Lukavia' en el partido 4 - 4 LKS Mazur Karczew Alineación oficial del equipo 'LKS Mazur Karczew' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Lukavia Alineación oficial del equipo 'Lukavia' en el partido 2 - 4 LKS Mazur Karczew Alineación oficial del equipo 'LKS Mazur Karczew' en el partido
Tiene suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,5 % 2,5 % 80,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lukavia

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Lukavia una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Bolesław Małozięć, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 36.
  • 112 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Lukavia s'esgargamellaven dempeus per esperonar Ryszard Wodyński que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 47 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 121 Minuto 69 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jan Drelichowski, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Lukavia se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 69.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ariel Bartoszko, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ireneusz Pajek de Lukavia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Roderyk Łukaszewski es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

LKS Mazur Karczew

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Michał Żuławski va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Patryk Danych va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 164 Minuto 70 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Jędrzej Pryba va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 173 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al minut 78 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 3 - 4, gràcies a una bona internada de Edward Dzimira que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Leopold Czakon ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Karczew va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 59, quan Bogusław Garstka va quedar-se sol davant el porter Massimo Micucci, però aquest va poder aturar el xut.
  • 208 Minuto 84 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Patryk Danych va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 84. En Emmanuel Gianotti va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Emmanuel Gianotti de Karczew va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.