Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731325091

Amistoso (Int., RC) 731325091 Información oficial sobre el partido 731325091 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

AS Almazora Alineación oficial del equipo 'AS Almazora' en el partido 3 - 5 Hogwarts Alineación oficial del equipo 'Hogwarts' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AS Almazora Alineación oficial del equipo 'AS Almazora' en el partido 2 - 0 Hogwarts Alineación oficial del equipo 'Hogwarts' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AS Almazora

Goles Goles

  • 120 Minuto 18 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Andrea Polino al minut 18, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Almazora i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Amine Rifqi de Almazora es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andrea Polino de Almazora es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 108 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Merlijn Doran de Almazora va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Almazora Marcel Mattenberger, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Balázs Balogh. El marcador continuava 1 - 1.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Carlos Sánchez García, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Balázs Balogh va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Almazora i 1 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Jorge Camor de Almazora, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Balázs Balogh en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Almazora Florentino Tomás Marín no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Balázs Balogh es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.

Hogwarts

Goles Goles

  • 142 Minuto 61 (Gol de contra por la izquierda): En Rodolph Ducros va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): Hogwarts van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 6, però el xut de Leonhard Hänsenberger des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Hogwarts sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Wendelin Leggiero, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 31 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Hogwarts van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Leonhard Hänsenberger va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 112 (Ocasión de contra por la izquierda): Hogwarts van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 112, però Klaus Lazarra va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 273 Minuto 113 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 113, quan en Clement Iten va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Hogwarts, Clement Iten, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Hakan Brogli va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 3.
  • 057 Minuto 126 (Penalti marcado (nervioso)): En Giovanni Marchon no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Marcel Mattenberger encara el va fer més i el marcador va situar-se 2 - 4 per a Hogwarts.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Leonhard Hänsenberger anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 5 per a Hogwarts.