Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731324877

Amistoso (Int.) 731324877 Información oficial sobre el partido 731324877 en Hattrick

08.05.2024 10:00:00

ermelek Alineación oficial del equipo 'ermelek' en el partido 2 - 2 Barrakos Alineación oficial del equipo 'Barrakos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ermelek Alineación oficial del equipo 'ermelek' en el partido 2 - 0 Barrakos Alineación oficial del equipo 'Barrakos' en el partido
Tiene un resultado normal 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ermelek

Goles Goles

  • 111 Minuto 52 (Gol por el centro): Passat el minut 52 de joc, Ricco Lauritzen facilitava les coses al ermelek amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 111 Minuto 85 (Gol por el centro): Bartłomiej Tomczyński s'emportà una gran ovació del públic local al minut 85, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Asen Dankov de ermelek la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Barrakos

Goles Goles

  • 143 Minuto 42 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Barrakos va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Rómulo Mora, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Barrakos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Michal Zapalač va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Barrakos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Maurice De Brabander, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 33 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Barrakos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jip Oudkerk, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jon Brophy.