Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731324237

Amistoso (Int.) 731324237 Información oficial sobre el partido 731324237 en Hattrick

08.05.2024 10:00:00

supporterssteaua Alineación oficial del equipo 'supporterssteaua' en el partido 3 - 3 Purkersdorfer SK Alineación oficial del equipo 'Purkersdorfer SK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
supporterssteaua Alineación oficial del equipo 'supporterssteaua' en el partido 5 - 2 Purkersdorfer SK Alineación oficial del equipo 'Purkersdorfer SK' en el partido
Tiene mala suerte 5.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,2 % 2,8 % 17,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

supporterssteaua

Goles Goles

  • 102 Minuto 44 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de supporterssteaua van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Ebubekir Sıddık Gülberk en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 101 Minuto 54 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Julen Nogarola trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 112 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66 del partit, el jugador Radosław Wojdasiewicz de supporterssteaua va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ebubekir Sıddık Gülberk! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): supporterssteaua va estar a punt de posar-se per davant al minut 41 però Julen Nogarola va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): supporterssteaua per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 69, quan Vivian Cremene va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Purkersdorfer SK

Goles Goles

  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): PSK va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Victor Rufer, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Roman Brückler que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Eduard Huber va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Markus Unterkofler va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner peinado): Michel Riche hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Armin Ahmed havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 274 Minuto 40 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 40, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Armin Ahmed, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.