Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731322006

Amistoso (Int.) 731322006 Información oficial sobre el partido 731322006 en Hattrick

09.05.2024 00:30:00

Nuevo Aparceros Alineación oficial del equipo 'Nuevo Aparceros' en el partido 2 - 0 san petasburgo Alineación oficial del equipo 'san petasburgo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nuevo Aparceros Alineación oficial del equipo 'Nuevo Aparceros' en el partido 4 - 0 san petasburgo Alineación oficial del equipo 'san petasburgo' en el partido
Tiene mala suerte 3.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nuevo Aparceros

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ali Mujaković ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Aparceros es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Aparceros pel centre va donar un gran resultat: el gol de Janne Lamminaho va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Aparceros va estar a punt de posar-se per davant al minut 18 però Niiles Hakolahti va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Niiles Hakolahti, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Ali Mujaković una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 36, però una magnífica aturada de Jaime Roa va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Al minut 57 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Carlos Alberto Carballo de Aparceros va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Niiles Hakolahti. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

san petasburgo

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): petasburgo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 19, però el xut de Ernesto Rocha des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 216 Minuto 34 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Flemming Facius va ser clau en la jugada d'atac de petasburgo al minut 34, quan ell mateix va fer una passada brutal a Changshik Ahn, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jerzy Walczyna de petasburgo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.