Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731321053

Amistoso 731321053 Información oficial sobre el partido 731321053 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Betis fc Alineación oficial del equipo 'Betis fc' en el partido 1 - 1 Ultra Suima Alineación oficial del equipo 'Ultra Suima' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Betis fc Alineación oficial del equipo 'Betis fc' en el partido 2 - 2 Ultra Suima Alineación oficial del equipo 'Ultra Suima' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,7 % 29,9 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Betis fc

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Mario Nin Novoa, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Betis se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 31.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Mario Nin Novoa. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71, Enrique Salvador Milanesio gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Oscar Corvelha va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 es va veure una gran oportunitat per a Betis per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jesús Pérez de Haro, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nemanja Isailović de Betis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Artizar Berreaga.

Ultra Suima

Goles Goles

  • 140 Minuto 72 (Gol de contra de falta): El contraatac de Ultra va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Cezary Stobiecki va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Marian Suszycki ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Nicolas Bidel al minut 47 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Marian Suszycki quasi aconsegueix empatar per Ultra al minut 57, però Josep Francesc Forcadell va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Ultra que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Marian Suszycki, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.