Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731320719

Amistoso (Int., RC) 731320719 Información oficial sobre el partido 731320719 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Destroyk F.C. Alineación oficial del equipo 'Destroyk F.C.' en el partido 5 - 0 Realisimoo Alineación oficial del equipo 'Realisimoo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Destroyk F.C. Alineación oficial del equipo 'Destroyk F.C.' en el partido 6 - 0 Realisimoo Alineación oficial del equipo 'Realisimoo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Destroyk F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Tshilola Mulumba, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Destroyk se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 14.
  • 132 Minuto 20 (Gol por la izquierda): En Tshilola Mulumba de Destroyk va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): Destroyk va aconseguir el 3 - 0 quan Eusebio Pando va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): Robert Viladrosa va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 4 - 0 per a Destroyk.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Adin Ališić va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.

Realisimoo

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Realisimoo va estar a punt d'empatar al 14 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Theo Stockdale que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 26 (Tarjeta roja directa): Al minut 26 en Neil Tooze va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59, Walt Whitehead de Realisimoo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.