Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731318725

Amistoso (Int.) 731318725 Información oficial sobre el partido 731318725 en Hattrick

08.05.2024 20:00:00

Fartränderna Alineación oficial del equipo 'Fartränderna' en el partido 2 - 0 Ragnar0k FC Alineación oficial del equipo 'Ragnar0k FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Fartränderna Alineación oficial del equipo 'Fartränderna' en el partido 9 - 0 Ragnar0k FC Alineación oficial del equipo 'Ragnar0k FC' en el partido
Tiene que atarse una piedra al pie y tirarse al mar 8.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fartränderna

Goles Goles

  • 123 Minuto 82 (Gol por la derecha): El jugador Vlado Smrečnik de Fartränderna, després de 82 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Alexandru Mihali es va introduir dins la defensa central al minut 87, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Fartränderna va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 7 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Giancarlo Bacuna ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 239 Minuto 15 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Giancarlo Bacuna va ridiculitzar a en Jorge Pérez Diaz amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Gunnar Björkblom va estar a punt d'avançar els locals al minut 17 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Vlado Smrečnik! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gunnar Björkblom va estar a punt d'acabar en gol al minut 75, però el porter visitant Jordi Antoni Burguès va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 86 quan Per Fagerstrand de Fartränderna gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Ragnar0k FC

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 4 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Tobías Franco va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Marc Soares va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Ragnar0k que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Marc Soares, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, un refús desafortunat de Sakari Brandt, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ismael Onrubia no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 28 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jorge Pérez Diaz, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Erez Dulfan de Ragnar0k va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.