Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731318671

Amistoso (Int.) 731318671 Información oficial sobre el partido 731318671 en Hattrick

07.05.2024 22:15:00

UF_United Alineación oficial del equipo 'UF_United' en el partido 2 - 1 Foot Olympic United Alineación oficial del equipo 'Foot Olympic United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UF_United Alineación oficial del equipo 'UF_United' en el partido 3 - 0 Foot Olympic United Alineación oficial del equipo 'Foot Olympic United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UF_United

Goles Goles

  • 120 Minuto 11 (Gol de falta): UF_United va agafar avantatge al minut 11 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Jean-Frédéric Parmentier fent així el 1 - 0.
  • 116 Minuto 87 (Gol evento especial rápido + pase): Jean-Frédéric Parmentier va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Scott Ryan, que no va fallar i va marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12, Bert Training gairebé va marcar per a UF_United des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): UF_United va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 53 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Bohumír Kováč ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 224 Minuto 80 (Ocasión de penalti): En Jean-Frédéric Parmentier va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 80, però el porter visitant Freddy Taton el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 215 Minuto 84 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Jean-Frédéric Parmentier que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bert Training de UF_United amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Scott Siddall-McQueen de UF_United va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Foot Olympic United

Goles Goles

  • 161 Minuto 16 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 16 minuts Eman Perla va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.