Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731316877

Amistoso (Int.) 731316877 Información oficial sobre el partido 731316877 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

C.D.Güímar Alineación oficial del equipo 'C.D.Güímar' en el partido 0 - 3 KS Sparta Grabowno Wielkie Alineación oficial del equipo 'KS Sparta Grabowno Wielkie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D.Güímar Alineación oficial del equipo 'C.D.Güímar' en el partido 0 - 2 KS Sparta Grabowno Wielkie Alineación oficial del equipo 'KS Sparta Grabowno Wielkie' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.Güímar

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Kylian Witte va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de C.D.Güímar que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): C.D.Güímar van sortir al contraatac al minut 37, però Adam Jóźwik va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mirko Zdravković de C.D.Güímar va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adam Jóźwik de C.D.Güímar va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

KS Sparta Grabowno Wielkie

Goles Goles

  • 107 Minuto 38 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Grabowno, gràcies a les conegudes canonades d'en Ally Katagira, va situar el 0 - 1 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Władek Kulaszewicz, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al 71 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Grabowno augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Nikifor Andryka es rifés el porter i marqués el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 7 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Wiesław Tęsiorowski es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 270 Minuto 13 (Ocasión de falta): Robert Słomczewski va xutar magistralment una falta al minut 13 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Es duien 36 minuts de partit jugats quan Ally Katagira va estar a punt de posar per davant a Grabowno amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Rafael Palarrea va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Stanisław Kulbicki, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 41 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Grabowno va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Robert Słomczewski va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 64, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.