Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731316580

Amistoso (Int.) 731316580 Información oficial sobre el partido 731316580 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Herbel C.F. Alineación oficial del equipo 'Herbel C.F.' en el partido 3 - 1 S&W Alineación oficial del equipo 'S&W' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Herbel C.F. Alineación oficial del equipo 'Herbel C.F.' en el partido 0 - 3 S&W Alineación oficial del equipo 'S&W' en el partido
Tiene bastante suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Herbel C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Herbel contenien la respiració mentre en Alberto Besonias s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Arnoldo Orminzo de Herbel va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 0 al marcador.
  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): Herbel sabia com jugar al contraatac, i al minut 40, Arnoldo Orminzo va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Herbel van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 79, però el xut de Arnoldo Orminzo des de l'esquerra va sortir desviat.

S&W

Goles Goles

  • 151 Minuto 60 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 60 del partit, anotant el 3 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Janne Oravuo.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del S&W va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Mikko Narsakka no va poder controlar.
  • 252 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): S&W va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 62 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 252 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Erik Rosengren la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de S&W havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Erik Rosengren ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Feliks Björklund de S&W es va guanyar la targeta groga merescudament.