Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731316577

Amistoso (Int.) 731316577 Información oficial sobre el partido 731316577 en Hattrick

08.05.2024 17:20:00

FC Hansies Alineación oficial del equipo 'FC Hansies' en el partido 2 - 5 CSKA de Celrà Alineación oficial del equipo 'CSKA de Celrà' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Hansies Alineación oficial del equipo 'FC Hansies' en el partido 2 - 1 CSKA de Celrà Alineación oficial del equipo 'CSKA de Celrà' en el partido
Tiene un resultado normal 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,8 % 10,0 % 23,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Hansies

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 els aficionats van embogir quan en Nicky Wellenberg va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Hansies.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25, Hansies va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Kristian Sweere, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

CSKA de Celrà

Goles Goles

  • 105 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Gilberto Cumplido va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Pedro Ibarburen va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. CSKA posava el marcador 2 a 1.
  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): CSKA va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 41, quan Moukhlis Fellaini, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 2.
  • 105 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Nicolás Soto rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Gilberto Cumplido, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 3 a l'estadi!
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Moukhlis Fellaini va aprofitar un error defensiu al minut 80, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 4 al marcador per a CSKA.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en José Iturrioz de CSKA l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 5 al minut 82 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): En Juli Capdevila va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de CSKA van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Moukhlis Fellaini va sortir desviat a la dreta de la porteria.