Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731314596

Amistoso (Int.) 731314596 Información oficial sobre el partido 731314596 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Atletico Alcala F.C Alineación oficial del equipo 'Atletico Alcala F.C' en el partido 1 - 1 Praetorians HT Alineación oficial del equipo 'Praetorians HT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Alcala F.C Alineación oficial del equipo 'Atletico Alcala F.C' en el partido 1 - 1 Praetorians HT Alineación oficial del equipo 'Praetorians HT' en el partido
Tiene un resultado normal 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,3 % 33,6 % 28,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Alcala F.C

Goles Goles

  • 110 Minuto 30 (Gol de falta): Una falta al minut 30 va proporcionar un lliure directe al Atletico. Dinçer Özpala va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 22 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Zé Rafael Damião de Atletico va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atletico va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Giani Malherbe, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Evert Verelst va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 208 Minuto 74 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Antonio Luca de Tena va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Tomáš Mikuš aquest no va estar a l'altura.

Praetorians HT

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Passats 21 minuts de partit, Praetorians es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Rarison Catende es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 10 (Ocasión de contra de falta): Praetorians van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 10 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Enrique Sánchez no va ser gens encertat.