Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731314318

Amistoso (Int., RC) 731314318 Información oficial sobre el partido 731314318 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Esguevillas C.F. Alineación oficial del equipo 'Esguevillas C.F.' en el partido 4 - 0 Atletico PS Alineación oficial del equipo 'Atletico PS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Esguevillas C.F. Alineación oficial del equipo 'Esguevillas C.F.' en el partido 4 - 0 Atletico PS Alineación oficial del equipo 'Atletico PS' en el partido
Tiene un resultado normal 4.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esguevillas C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 els aficionats van embogir quan en Francisco Javier Rubio Escudero va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Esguevillas.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Esguevillas va aconseguir el 2 - 0 quan Germo Wallraff va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Germo Wallraff va incrementar l'avantatge de Esguevillas amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): En Francisco Javier Rubio Escudero de Esguevillas va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Esguevillas va estar a punt de posar-se per davant al minut 5 però Justin Hägerling va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Adrian Limbău va estar a punt de sentenciar el partit al minut 31, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Atletico. La jugada d'estratègia del Esguevillas per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Adrian Limbău va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): El Esguevillas ho intentava per la dreta per mitjà de Francisco Javier Rubio Escudero, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Germo Wallraff una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Djalminha Stange va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Atletico PS

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 49 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Gerlando D'Urso, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 286 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 90 minuts, el Atletico va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.