Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731314258

Amistoso (Int.) 731314258 Información oficial sobre el partido 731314258 en Hattrick

08.05.2024 10:45:00

Crossover Kickers Alineación oficial del equipo 'Crossover Kickers' en el partido 5 - 2 los canos Alineación oficial del equipo 'los canos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Crossover Kickers Alineación oficial del equipo 'Crossover Kickers' en el partido 2 - 1 los canos Alineación oficial del equipo 'los canos' en el partido
Tiene bastante suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,9 % 6,2 % 20,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Crossover Kickers

Goles Goles

  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): Després de 31 minuts de partit, Jean-Luc Gress igualava per Crossover en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 112 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59, Sergio Bauducco va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.
  • 121 Minuto 60 (Gol por el centro): Crossover va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 60 Jean-Jacques Mendl va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 63 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Crossover al minut 63, que va llançar ajustat al pal en Fausto Dugarte. 4 - 2 pels locals.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Crossover va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gerard Saliot progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 22 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Fausto Dugarte, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El Crossover ho intentava per la dreta per mitjà de Jean-Jacques Mendl, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

los canos

Goles Goles

  • 174 Minuto 24 (Gol de penalti): canos va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Borislav Rosado va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Taygun Gündal va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 25 (Ocasión de falta): Borislav Rosado va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 254 Minuto 79 (Ocasión de penalti): L'àrbitre assistent va cridar l'atenció de l'àrbitre per avisar-lo d'un penal. "No em fotis Rafa!" va esclatar l'àrbitre. "Penal de qui?!". El penal era a favor de canos i el va llençar en Borislav Rosado, però el va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Reginald Spönken.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Borislav Rosado de canos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.