Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731310920

Amistoso (Int.) 731310920 Información oficial sobre el partido 731310920 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Real Sanchinarro Alineación oficial del equipo 'Real Sanchinarro' en el partido 0 - 2 Athletico Bern Alineación oficial del equipo 'Athletico Bern' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Sanchinarro Alineación oficial del equipo 'Real Sanchinarro' en el partido 0 - 3 Athletico Bern Alineación oficial del equipo 'Athletico Bern' en el partido
Tiene un resultado normal 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Sanchinarro

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, Laurens Lukacs va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 216 Minuto 78 (Ocasión evento especial rápido + pase): Bogomil Dimitrov va marxar per velocitat al minut 78 i va fer una passada de la mort a Laurens Lukacs, però aquest va fallar.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sanchinarro va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Andrea Iapalucci, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Passaven 81 minuts quan Bogomil Dimitrov des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Athletico Bern

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 25, quan Lio Festini va posar els visitants Athletico per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 143 Minuto 72 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Athletico va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Ronan Le Mestre, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Cataldo Ilg que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Cataldo Ilg es va quedar sol davant del porter, al minut 31. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.