Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731309284

Amistoso (Int., RC) 731309284 Información oficial sobre el partido 731309284 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Falcons Rubí Alineación oficial del equipo 'Falcons Rubí' en el partido 4 - 3 FC Ardes Alineación oficial del equipo 'FC Ardes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Falcons Rubí Alineación oficial del equipo 'Falcons Rubí' en el partido 3 - 1 FC Ardes Alineación oficial del equipo 'FC Ardes' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Falcons Rubí

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Hugo Sobol de Falcons aconseguir un gol al minut 31 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 112 Minuto 71 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Chetan Pawar va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 71.
  • 113 Minuto 76 (Gol por la derecha): Després de 76 minuts de partit, Hugo Cosca igualava per Falcons en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 84 (Gol por el centro): Falcons va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 84 Juan Luis Vázquez va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 23 (Ocasión de falta): Al minut 23, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Juan Luis Vázquez va estar a punt d'avançar els locals al minut 30 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Hugo Sobol de Falcons va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC Ardes

Goles Goles

  • 164 Minuto 39 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Isidoro Perrari va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 172 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Ardes va ser finalitzada des de l'esquerra per Knuutti Ekorre al minut 52. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 172 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Javier Prado quedar desmarcat i marcar per a Ardes al minut 75. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Ardes que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Isidoro Perrari, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 262 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Alex Abou Habib per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 85, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Onni Lundin de Ardes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.