Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731309108

Amistoso (Int.) 731309108 Información oficial sobre el partido 731309108 en Hattrick

08.05.2024 17:20:00

The Warriors 1979 Alineación oficial del equipo 'The Warriors 1979' en el partido 1 - 1 Getxo S.D Alineación oficial del equipo 'Getxo S.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Warriors 1979 Alineación oficial del equipo 'The Warriors 1979' en el partido 0 - 4 Getxo S.D Alineación oficial del equipo 'Getxo S.D' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Warriors 1979

Goles Goles

  • 116 Minuto 22 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 22 minuts quan Sjors van Kassel va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Django Doeven, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a Warriors per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mitch Schunken, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Saša Babić va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Carlo de Wagt es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Govert Dijkens de Warriors la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 57 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Govert Dijkens va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Warriors va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Getxo S.D

Goles Goles

  • 141 Minuto 3 (Gol de contra por el centro): Getxo sabia com jugar al contraatac, i al minut 3, Marcel Bargués va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 12 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ernesto Faria després de 12 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Dorus Luijkx va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Martín Irurtia va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 19, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Ferenc Gregor de Getxo va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 20 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Ferenc Gregor va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Dorus Luijkx, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Paulino Águila ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60 de partit, Ernesto Faria quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Martín Irurtia de Getxo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 66, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ernesto Faria de Getxo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.