Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731308826

Amistoso (Int., RC) 731308826 Información oficial sobre el partido 731308826 en Hattrick

07.05.2024 18:25:00

Brasilianos CF Alineación oficial del equipo 'Brasilianos CF' en el partido 2 - 3 Keysers FC Alineación oficial del equipo 'Keysers FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Brasilianos CF Alineación oficial del equipo 'Brasilianos CF' en el partido 2 - 1 Keysers FC Alineación oficial del equipo 'Keysers FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,7 % 0,8 % 11,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brasilianos CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 28 gràcies a la jugada de Finn Karkfeld, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): Adrian Frostenén va donar a Brasilianos un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Brasilianos va estar a punt de posar-se per davant al minut 18 però Adrian Frostenén va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 69 quan Živadin Ognjenović de Brasilianos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Jürgen Achtelik s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Keysers FC

Goles Goles

  • 115 Minuto 33 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 33 minuts, Mihai Vlad va superar per velocitat Adrian Frostenén per posar el 1 - 1 al marcador.
  • 119 Minuto 75 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Santiago Isasi va treure un córner llarg cap al segon pal que en Enrique Guahardo-Fajardo, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 2.
  • 141 Minuto 77 (Gol de contra por el centro): Erik Liedquist va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Keysers, al minut 77. El marcador va canviar a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 19, un contraatac del Keysers no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Mihai Vlad perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Keysers va anar a parar a la dreta de l'atac on en Santiago Isasi, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 280 Minuto 78 (Ocasión de falta): Santiago Isasi va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ramon Arkesteijn de Keysers va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.