Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731308816

Amistoso (Int.) 731308816 Información oficial sobre el partido 731308816 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Sennatores Alineación oficial del equipo 'Sennatores' en el partido 3 - 3 Kisilevka Pigs Alineación oficial del equipo 'Kisilevka Pigs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sennatores Alineación oficial del equipo 'Sennatores' en el partido 2 - 0 Kisilevka Pigs Alineación oficial del equipo 'Kisilevka Pigs' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sennatores

Goles Goles

  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): En Gaizka Gabatika entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Sennatores, un peu providencial d'en Chakib Ounahi va situar el 1-3 al panell digital.
  • 103 Minuto 73 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Sennatores per la dreta va donar com a resultat un gol de Jorge San Juan al minut 73 que reduïa la distància a 2 - 3.
  • 113 Minuto 75 (Gol por la derecha): Els jugadors del Sennatores amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 75, deixant Gaizka Gabatika en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 204 Minuto 18 (Ocasión de penalti): En Jorge San Juan va errar un llançament des del punt de penal al minut 18. Durant la resta de partit va sentir algun xiulet des de la grada.
  • 201 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Rolf Grünauer-Kloevekorn no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, Terry Wulf va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 200 Minuto 71 (Ocasión de falta): Jorge San Juan va xutar una falta al minut 71 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Daniel Pupák de Sennatores amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Kisilevka Pigs

Goles Goles

  • 116 Minuto 6 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 6 minuts quan Yuriy Lanchikov va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Dávid Garamvölgyi, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.
  • 183 Minuto 11 (Gol por la derecha): Al minut 11, un xut de Ciro Teresa des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 186 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de KP va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Jakub Dzikiewicz, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de KP va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Dávid Garamvölgyi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): En Sean Smelie va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Vilor Allakhverdiev de KP va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.