Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731308725

Amistoso (Int., RC) 731308725 Información oficial sobre el partido 731308725 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

CD Lealtad Alineación oficial del equipo 'CD Lealtad' en el partido 4 - 1 Real Muratori 2022 Alineación oficial del equipo 'Real Muratori 2022' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
CD Lealtad Alineación oficial del equipo 'CD Lealtad' en el partido 7 - 0 Real Muratori 2022 Alineación oficial del equipo 'Real Muratori 2022' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Lealtad

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 5 gràcies a la jugada de Juan Francisco Zuazo, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 10 (Gol por la derecha): Amb 10 minuts jugats, en Agustín Safrioui va augmentar l'avantatge de Lealtad a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 12 (Gol por la izquierda): En Ernesto Iturralde de Lealtad va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Lealtad pel centre va donar un gran resultat: el gol de Antonio Arranz va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23, Argaitz Andia gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Vilmos Borda va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, Francesc Xavier Cirera gairebé va marcar per a Lealtad des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Roberto Méndez Mercado va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El jugador local Roberto Méndez Mercado per poc que no incrementa el marcador al minut 77. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Vilmos Borda va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 235 Minuto 89 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Ernesto Iturralde gairebé marca per a Lealtad al minut 89 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Antonio Arranz de Lealtad va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Real Muratori 2022

Goles Goles

  • 153 Minuto 82 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Muratori seguien lluitant fins al final. Al minut 82, fruit d'aquests esforços, Siro Catallo va marcar el 4 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.