Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731308420

Amistoso (Int., RC) 731308420 Información oficial sobre el partido 731308420 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Bertya F.C Alineación oficial del equipo 'Bertya F.C' en el partido 3 - 4 Acker Crashers Alineación oficial del equipo 'Acker Crashers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bertya F.C Alineación oficial del equipo 'Bertya F.C' en el partido 1 - 2 Acker Crashers Alineación oficial del equipo 'Acker Crashers' en el partido
Tiene suerte 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,8 % 6,1 % 73,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bertya F.C

Goles Goles

  • 115 Minuto 19 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Carl Langenmoor de Bertya va fer un bon esprint per escapar-se de Atanas Yordanov i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 1. Tot un espectacle!
  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Gonzalo Espilla de Bertya aconseguir un gol al minut 42 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 102 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Als 68 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Bertya va acabar amb la pilota als peus de Mauro Alasia que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 29 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Bertya va ser a punt de marcar al minut 29, quan el seu jugador Benito Espinal va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 203 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Luc Rasamoely de Bertya va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Benito Espinal va estar a punt d'empatar per a Bertya quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Alexandrino Moreira va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Luc Rasamoely de Bertya va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Acker Crashers

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Al minut 3 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Jacob Schwarzbrunn que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Alastair Horgan arribés a peus de Maxim Szőcze, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Crashers el 2 - 2.
  • 171 Minuto 53 (Gol por el centro): En Maxim Szőcze donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 53 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jacob Schwarzbrunn de Crashers l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 61 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Nathen Chao va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 26, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Simón Castells va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 50, quan en Colin Mac Braoin va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Jacob Schwarzbrunn de Crashers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.