Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731307447

Amistoso (Int.) 731307447 Información oficial sobre el partido 731307447 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Peletrecus Alineación oficial del equipo 'Peletrecus' en el partido 3 - 4 Thantosik Alineación oficial del equipo 'Thantosik' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Peletrecus Alineación oficial del equipo 'Peletrecus' en el partido 2 - 2 Thantosik Alineación oficial del equipo 'Thantosik' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,7 % 35,3 % 36,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peletrecus

Goles Goles

  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Peletrecus van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Sergi Pedret va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 els aficionats van embogir quan en Sergi Pedret va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Peletrecus.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Bitor Laval va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Eufemio Amiudal va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Peletrecus se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Peletrecus va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sergi Pedret en un 1 contra 1 amb el porter David Mayumbelo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 218 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner peinado): Agimar Ballack hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Arsenio Cotapos havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Sergi Pedret va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Thantosik

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Sebastian Gassner va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 151 Minuto 49 (Gol por el centro): Un mica després, Cipriano Gaspar de Thantosik va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 161 Minuto 54 (Gol por el centro): Thantosik van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 54, quan Luis Tomás Natale va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 173 Minuto 64 (Gol por la derecha): El jugador de Thantosik Kennedy Chalemba va aconseguir el 3 - 4 per als visitants al minut 64 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, un refús desafortunat de Manuel Sáenz Adán, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Sebastian Gassner no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marek Kosmicki.