Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731307094

Amistoso (Int.) 731307094 Información oficial sobre el partido 731307094 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Can Palomas Alineación oficial del equipo 'Can Palomas' en el partido 4 - 1 Zuglói ördögök Alineación oficial del equipo 'Zuglói ördögök' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Can Palomas Alineación oficial del equipo 'Can Palomas' en el partido 6 - 0 Zuglói ördögök Alineación oficial del equipo 'Zuglói ördögök' en el partido
Tiene mala suerte 5.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Can Palomas

Goles Goles

  • 124 Minuto 11 (Gol de penalti): Al minut 11 l'àrbitre va premiar Palomas amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Tommaso Rapallini va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Yassir Bennani de Palomas va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74, Palomas va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Paco Ojeda, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Tommaso Rapallini va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Okan Neval va estar a punt d'avançar els locals al minut 4 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 224 Minuto 6 (Ocasión de penalti): Palomas va gaudir d'un penal a favor al minut 6, però el jugador Tommaso Rapallini va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Vendel Lakatos.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Paco Ojeda! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): En Okan Neval, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 218 Minuto 87 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Palomas Paco Ojeda quasi marca al minut 87 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Yassir Bennani l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Zuglói ördögök

Goles Goles

  • 153 Minuto 84 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de György Sztarenki va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el ördögök va reduir diferències al marcador: 3 - 1 al minut 84.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jari Palonen de ördögök va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88 de partit, Jari Palonen de ördögök va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.