Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731305765

Amistoso (Int.) 731305765 Información oficial sobre el partido 731305765 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Real Camiri FC Alineación oficial del equipo 'Real Camiri FC' en el partido 1 - 6 Helmar Archimedes Alineación oficial del equipo 'Helmar Archimedes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Real Camiri FC Alineación oficial del equipo 'Real Camiri FC' en el partido 1 - 4 Helmar Archimedes Alineación oficial del equipo 'Helmar Archimedes' en el partido
Tiene un resultado normal 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,0 % 0,3 % 92,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Camiri FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 37 (Gol por el centro): El RealCamiri no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Javier Miguel Toscana es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 68 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Miguel Abarrategui, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 200 Minuto 82 (Ocasión de falta): RealCamiri va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 82, però el xut va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gustavo Casalderrei de RealCamiri va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Helmar Archimedes

Goles Goles

  • 174 Minuto 6 (Gol de penalti): En Brunhard Ampferthaler va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 6. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 143 Minuto 8 (Gol de contra por la derecha): Brunhard Ampferthaler va marcar al minut 8 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 2.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Hayden Small va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 190 Minuto 48 (Gol de falta): En Hayden Small va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-4.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, un xut de Brunhard Ampferthaler des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Bob Martin de Archimedes l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 6 al minut 87 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Brunhard Ampferthaler va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 48, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.