Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731305760

Amistoso (Int., RC) 731305760 Información oficial sobre el partido 731305760 en Hattrick

08.05.2024 12:45:00

Diamond Dragons Alineación oficial del equipo 'Diamond Dragons' en el partido 6 - 1 OsMadafakas Alineación oficial del equipo 'OsMadafakas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Diamond Dragons Alineación oficial del equipo 'Diamond Dragons' en el partido 7 - 0 OsMadafakas Alineación oficial del equipo 'OsMadafakas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Diamond Dragons

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): El jugador Miroslav Dunđerski de Diamond, després de 24 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 124 Minuto 34 (Gol de penalti): Corria el minut 34, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Diamond s'avançava en el marcador després que en Miroslav Dunđerski xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): En Muhamed Šiljak va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Diamond a 4 - 1. Saša Branimirović va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 82, el Diamond va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Armin Halilović, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 5 - 1.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Diamond va aconseguir el 6 - 1 quan Saša Branimirović va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Luka Drakić va estar a punt de sentenciar el partit al minut 39, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Diamond la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 26 (Tarjeta roja directa): Al minut 26, Bratimir Nerandžić de Diamond va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

OsMadafakas

Goles Goles

  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Samuel Espino que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 6 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Samuel Espino va superar els defenses rivals per velocitat al minut 6 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): MDFK va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 17, quan Virgílio António Rodrigues va quedar-se sol davant el porter Barnabás Tornyi, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fritz Schroter de MDFK la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.