Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731305038

Amistoso (Int., RC) 731305038 Información oficial sobre el partido 731305038 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Catalunya forever Alineación oficial del equipo 'Catalunya forever' en el partido 2 - 1 Real Merluzo FC Alineación oficial del equipo 'Real Merluzo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Catalunya forever Alineación oficial del equipo 'Catalunya forever' en el partido 2 - 0 Real Merluzo FC Alineación oficial del equipo 'Real Merluzo FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Catalunya forever

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Ouweis Rabah 'Extreme' Fahmi va donar a Catalunya un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Catalunya va ser Ouweis Rabah 'Extreme' Fahmi.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner peinado): Yoshimar Montafia hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Hristo Rendashki havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29, Avelino Vicente Silva gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Galvarino Mas va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 234 Minuto 30 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 30 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Luis Eduardo Chasarri estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Catalunya va estar a punt de posar-se per davant al minut 68 però Albert 'El Presidente' Dalmàs va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Estanislao Hereñozu. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hristo Rendashki de Catalunya la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Hristo Rendashki es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Real Merluzo FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 33 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 33, quan Carlo De Vita va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Merluzo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Benito Del Carmen Rachel va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 69 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Víctor Manuel Poblete, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Merluzo van sortir al contraatac al minut 73, però Víctor Manuel Poblete va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.