Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731304491

Amistoso (Int., RC) 731304491 Información oficial sobre el partido 731304491 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Portugal F.C. Alineación oficial del equipo 'Portugal F.C.' en el partido 5 - 2 KVE_Drongen Alineación oficial del equipo 'KVE_Drongen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Portugal F.C. Alineación oficial del equipo 'Portugal F.C.' en el partido 6 - 0 KVE_Drongen Alineación oficial del equipo 'KVE_Drongen' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Portugal F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Renato Martínez Herrero de Portugal aconseguir un gol al minut 17 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Portugal va ser Iván Guruceta.
  • 108 Minuto 43 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 43, en Viktorimas Milinavičius la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Cosmin-Alexandru Dodoiu que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Portugal va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Iván Guruceta va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): El 5 - 2 va pujar al marcador quan Portugal va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Viktorimas Milinavičius des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Deniz Deknock al minut 40 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Iván Guruceta va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El jugador local Abelard Arenols per poc que no incrementa el marcador al minut 62. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Deniz Deknock va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfonso Solano de Portugal va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

KVE_Drongen

Goles Goles

  • 138 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Lancelot Knaepkens la va rematar Noé De Koninck amb una magnífica volea que va fer pujar per a KVE_Drongen el 1 - 1.
  • 153 Minuto 50 (Gol por la derecha): Els jugadors de KVE_Drongen no defallien en cap moment. Producte d'això, en Eetu Puskala va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Lancelot Knaepkens va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 30, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Rafael Ordóñez va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 216 Minuto 36 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Nolan Freson va ser clau en la jugada d'atac de KVE_Drongen al minut 36, quan ell mateix va fer una passada brutal a Senne Hawinkel, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Noé De Koninck ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Eetu Puskala de KVE_Drongen va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.