Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731304168

Amistoso (Int.) 731304168 Información oficial sobre el partido 731304168 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

rompehuitos Alineación oficial del equipo 'rompehuitos' en el partido 2 - 4 Monsters of Poetry Alineación oficial del equipo 'Monsters of Poetry' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
rompehuitos Alineación oficial del equipo 'rompehuitos' en el partido 2 - 2 Monsters of Poetry Alineación oficial del equipo 'Monsters of Poetry' en el partido
Tiene un resultado normal 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,4 % 37,3 % 32,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rompehuitos

Goles Goles

  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del rompehuitos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Zoubaïr Rqiq va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 103 Minuto 63 (Gol por la derecha): Els seguidors del rompehuitos van tornar a saltar d'alegria al minut 63. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Mário Marcos que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 3.
  • 125 Minuto 68 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Santiago Cambra va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): rompehuitos va estar a punt de posar-se per davant al minut 14 però Quim Carreter va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 205 Minuto 22 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Bruno Danielsson de rompehuitos va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Ivan Escarcellé al minut 22 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de rompehuitos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Quim Carreter, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Zoubaïr Rqiq de rompehuitos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Monsters of Poetry

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Nick Mathew que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Monsters.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Eugene Little va aprofitar un error defensiu al minut 31, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Monsters.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Jared Wedderburn va ser l'anotador del 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Anas Kamel al minut 32, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.