Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731303260

Amistoso (Int., RC) 731303260 Información oficial sobre el partido 731303260 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

C.D. Murcia Alineación oficial del equipo 'C.D. Murcia' en el partido 6 - 0 Tontsid Alineación oficial del equipo 'Tontsid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D. Murcia Alineación oficial del equipo 'C.D. Murcia' en el partido 2 - 0 Tontsid Alineación oficial del equipo 'Tontsid' en el partido
Tiene mucha potra 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Murcia

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Murcia va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 11 Cătălin Sântoma va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): Murcia va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Sergejs Zaļmežs va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 130 Minuto 36 (Gol de falta): Als 36 minuts, Leslie Forster va ampliar l'avantatge de Murcia amb un 3 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Cătălin Sântoma, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): Jaime Picatoste va incrementar l'avantatge de Murcia amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 75 minuts, el tirador de faltes del Murcia va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Fre De Mey, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 6 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El jugador local Cătălin Sântoma per poc que no incrementa el marcador al minut 35. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Indrek Kurm va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Cătălin Sântoma de Murcia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tontsid

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Tontsid van sortir al contraatac amb encert al minut 77, però Maidis Šmigun no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.