Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731302505

Amistoso 731302505 Información oficial sobre el partido 731302505 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

Styom Club Alineación oficial del equipo 'Styom Club' en el partido 2 - 4 Monykis Alineación oficial del equipo 'Monykis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Styom Club Alineación oficial del equipo 'Styom Club' en el partido 3 - 2 Monykis Alineación oficial del equipo 'Monykis' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,0 % 3,3 % 17,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Styom Club

Goles Goles

  • 111 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, Raúl Soler va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 111 Minuto 70 (Gol por el centro): Marian Grochowina s'emportà una gran ovació del públic local al minut 70, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 18 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Sebastián Álvarez va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 18, i va passar la pilota a Rodolfo Miranda, però aquest no va encertar a marcar.
  • 215 Minuto 32 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Alexandre Puelinckx que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Styom va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sebastián Álvarez en un 1 contra 1 amb el porter Leonel Gutiérrez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 201 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Marian Grochowina va disposar d'una bona oportunitat al minut 86, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 215 Minuto 88 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Sebastián Álvarez va rebre molts aplaudiments. Al minut 88 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 200 Minuto 89 (Ocasión de falta): Styom va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 89, però el xut va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alexandre Puelinckx de Styom la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Monykis

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 31, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Manuel Vicente es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): El Monykis era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Manuel Vicente va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 172 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Monykis va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 82. Ricardo Grimaldi va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Tomeu Garcia va aprofitar un error defensiu al minut 85, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 4 al marcador per a Monykis.