Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731302350

Amistoso (Int.) 731302350 Información oficial sobre el partido 731302350 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Real Zaragoza Club Alineación oficial del equipo 'Real Zaragoza Club' en el partido 2 - 1 Maccabi Andy Selva Alineación oficial del equipo 'Maccabi Andy Selva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Zaragoza Club Alineación oficial del equipo 'Real Zaragoza Club' en el partido 2 - 0 Maccabi Andy Selva Alineación oficial del equipo 'Maccabi Andy Selva' en el partido
Tiene un resultado normal 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Zaragoza Club

Goles Goles

  • 137 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): Sosthenes Peçanha va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 4 de joc. Sylvain Pantal es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 124 Minuto 71 (Gol de penalti): Corria el minut 71, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. RZG s'avançava en el marcador després que en Sylvain Pantal xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip RZG Tadeusz Kaczmarski quasi marca al minut 81 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Sosthenes Peçanha l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Maccabi Andy Selva

Goles Goles

  • 162 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Gianni Mularoni, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 31.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Maccabi va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Giuseppe Colombo es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Gaetano Tabarrini de Maccabi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.