Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731302262

Amistoso (Int.) 731302262 Información oficial sobre el partido 731302262 en Hattrick

09.05.2024 01:00:00

Macomb Gators Alineación oficial del equipo 'Macomb Gators' en el partido 2 - 2 A.C. Serra De Conti Alineación oficial del equipo 'A.C. Serra De Conti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Macomb Gators Alineación oficial del equipo 'Macomb Gators' en el partido 1 - 1 A.C. Serra De Conti Alineación oficial del equipo 'A.C. Serra De Conti' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,8 % 18,7 % 55,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Macomb Gators

Goles Goles

  • 105 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 3, Michael Hawkins va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Csongor Mahler, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 0.
  • 113 Minuto 80 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Macomb una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Jonata Suardi, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 80.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Csongor Mahler de Macomb amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

A.C. Serra De Conti

Goles Goles

  • 161 Minuto 21 (Gol por el centro): Als 21 minuts de partit, Zani Durmishi de Serra va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 173 Minuto 77 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 77, quan Alessandro Caricasulo va posar els visitants Serra per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Pino Bochicchio per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 9, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 262 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 14, en un 1 contra 1 amb el porter, però Leopoldo Lira va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Ernesto Nicolai des de l'esquerra.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Serra que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alessandro Caricasulo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Massimiliano Cefola de Serra es va emportar una amonestació al minut 17 per provocar un rival.