Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731302166

Amistoso 731302166 Información oficial sobre el partido 731302166 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

SD Winners09 Alineación oficial del equipo 'SD Winners09' en el partido 4 - 0 Briallos United Alineación oficial del equipo 'Briallos United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SD Winners09 Alineación oficial del equipo 'SD Winners09' en el partido 2 - 1 Briallos United Alineación oficial del equipo 'Briallos United' en el partido
Tiene suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,5 % 7,0 % 21,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SD Winners09

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): El jugador Yago Reyes de Winners09, després de 31 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 137 Minuto 58 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 58 una excel·lent centrada de Mauro Olalalde va arribar a Israel Rankin, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 0 al marcador.
  • 130 Minuto 66 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Yago Reyes va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 66 el resultat passava a ser de 3 - 0.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71, Winners09 va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Sergio Guerradell, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rodrigo Guridi va estar a punt d'acabar en gol al minut 5, però el porter visitant Òscar Fornals va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Yago Reyes va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Winners09 se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Chavdar Yorgov! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Dalmau Paulí. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Israel Rankin de Winners09 es va emportar una amonestació al minut 56 per provocar un rival.

Briallos United

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Briallos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 22, quan Alejandro Rodríguez va quedar-se sol davant el porter Juan Francisco Domecq, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fred Lichtenhäler.